Новий навчально-бібліотечний комплекс НЮУ ім Ярослава Мудрого у Харкові

09.03.2017 16:08

У Харкові відкрили новий навчально-бібліотечний комплекс НЮУ ім Ярослава Мудрого

Новий навчально-бібліотечний комплекс Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого зібрав унікальні артефактні, раритетні книги, великий спектр традиційних та електронних виданнь з орієнтацією на вищі міжнародні стандарти юридичної освіти. У відкритті закладу взяв участь Президент України Петро Порошенко, якого супроводжувала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

«На яких трьох стовпах стоїть міцний університет. Перший – це професорсько-викладацький склад, дорогі студенти, вам з цим дуже пощастило. Друге – це студентська молодь, дорогі професори, вам з цим також дуже пощастило. І третє, без чого не може бути жодного університету – це бібліотека. Це – серце Університету!», - наголосив під час виступу Президент Порошенко.

Під час офіційної частини Президент передав символічний ключ від новобудови голові студентського Сенату Антону Олійнику. 

Будівництво бібліотечного корпусу було розпочато  у липні 2012 р. та завершено у грудні 2016 р. Об’єкт побудовано за рахунок коштів спеціального фонду НЮУ ім Ярослава Мудрого, загальна вартість будівництва склала понад 146 млн. грн.

У церемонії також взяли Глава Адміністрації Президента України І.Л.Райнін, голова Харківської обласної державної адміністрації Ю.О.Світлична, директор Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Л.О.Бєлова, ректор ХНУ ім. В.Н.Каразіна В.С.Бакіров, ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого В.Я.Тацій, викладачі, співробітники, студенти та ін.

За інформацією МОН

—————

Назад