Мовні літні табори GoCamp 2017

30.11.2016 19:12

Мовні літні табори GoCamp 2017: до проекту вже приєдналось 825 іноземних волонтерів, запрошуємо школи взяти участь!

Завдяки співпраці GoGlobal із Посольствами Німеччини, Франції та Іспанії табори проекту GoCamp збільшують кількість мов навчання!

Влітку 2016 року по всій Україні відбулись пришкільні табори GoCamp, навчання в яких велося англійською мовою. Очевидно, що англійська – це одна із найпоширеніших мов міжнародного спілкування, але людину у 21 столітті особливо вирізняє знання кількох мов та обізнаність у багатьох культурах.

Саме для того, аби українські школярі знали більше однієї мови та отримали якомога більше знань, які знадобляться у дорослому житті,  влітку 2017 року по всій країні пройдуть пришкільні мовні табори GoCamp, де навчання буде проводитись не лише англійською, а і німецькою, французькою та іспанською мовами!

Усі ці чотири мови – найбільш популярні мови у світі, за версією сайту Duolinguo входять до топу мов, що вивчаються як друга іноземна. Окрім того, німецька – це мова бізнесу, французька – мова мистецтва та культури, а іспанська – друга за поширенням у світі!

Наразі в рамках GoCamp проходить набір волонтерів до участі у проекті літніх таборів. Бажання стати волонтером виявили 825 іноземців зі 123 країн світу.

Кожна українська школа може подати заявку на участь у проекті. Більше про це можна дізнатися на сайті GoCamp.

Довідково:

GoCamp – це пришкільні табори нового формату, де за допомогою спеціально розробленої програми іноземні волонтери вчать українських школярів критичному мисленню, як будувати кар’єру та бути лідером і свідомим громадянином.

Детальніше за посиланням - https://goo.gl/UEgaRi

За iнф. МОНУ

—————

Назад