Міжнародний музичний табір Music Camp International

11.04.2016 19:30

ВІТАЄМО ЛОБАНОВУ НАСТЮ!

 

/Files/photogallery/logo.jpg 
З 2 по 6 квітня 2016 року учениця 6 класу Лобанова Анастасія брала участь у благодійному музичному проекті Music Camp International.

Упродовж проведення музичного табору під керівництвом засновника та президента проекту Констанції Фортунато діти дізналися секретів світу навчання музики. Унікальні методики та любов до дітей, впевненість, що кожна дитина має свій талант, надали учасникам проекту натхнення і сили, допомогли їм розкритися у всій красі: за 5 (п'ять!) днів кожна дитина, незалежно від того, чи є в неї хоч якась музична освіта, навчилася співати на декількох мовах та грати на двох музичних інструментах. А, найголовніше, відчула свої здібності, знайшла себе та нових друзів.

/Files/photogallery/music_camp1.jpg /Files/photogallery/Music-Camp-2835.JPG 
На шостий день занять вібдувся великий концерт хорового співу. Це було найсправжнє диво доброти та відповідальності - всі зібрані кошти були направлені на допомогу у лікуванні хворих дітей Харкова.

Анастасія увійшла в групу кращих учасників (30 дітей), які братимуть участь у фінальному концерті цого благодійного проекту, що відбудеться у Місті Києві у серпні 2016 року.

Бажаємо їй успіхів та творчого натхнення!

—————

Назад