Меморандум про співробітництво

01.12.2015 22:40

23 листопада 2015 року між Міністерством освіти і науки України та міжнародним видавництвом MM Publications було підписано меморандум про співробітництво. Співпраця відноситься до сфери вивчення англійської мови як іноземної, беручи до уваги роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, особливо в рамках європейської інтеграції України.

Зокрема, МОН та видавництво MM Publications повідомили про реалізацію спільного проекту з розробки державної підсумкової атестації (ДПА) для учнів 11-их класів на 2016-ий рік. Видавництво MM Publications має значний досвід створення системи оцінювання рівня володіння англійською мовою на міжнародному рівні, що дозволить провести неупереджене тестування випускників українських шкіл відповідно до європейських стандартів.

Згідно домовленостей видавництво MM Publications забезпечить МОН вимогами та специфікаціями, необхідними для розробки змісту екзаменаційних завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови та надасть методичну підтримку навчальним закладам України.

—————

Назад