LEGO-конструювання в українській початковій школі

30.01.2017 20:31

В українській початковій школі впроваджуватимуть LEGO-конструювання

Про це йшлося під час зустрічі в Міністерстві освіти і науки України директора департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН Юрія Кононенка з т.в.о. генерального директора The LEGO Foundation Каспером Отоссоном Канструпом (Королівство Данія).

Сторони обговорили низку питань щодо продовження співпраці між МОН та The LEGO Foundatіоn, зокрема розширення мережі дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів, залучених до проекту з LEGO-конструювання, та впровадження цієї програми в початковій школі. Окремо Юрій Кононенко та пан Канструп зупинилися на результатах роботи проекту в дошкільних навчальних закладах України.

У межах візиту в Україну Каспер Отоссон Канструп відвідав кілька дошкільних навчальних закладів міста Києва, які залучені до програми з LEGO-конструювання «Сприяння освіті». Він відзначив високий рівень конструкторських здібностей дітей та креативність українських педагогів.

Нагадуємо, що Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation було пролонговано наприкінці 2016 року.

За інформацією МОН України

—————

Назад