Інновації в упровадженні системи дистанційного навчання

20.03.2017 19:10

УБС відзначили за інновації в упровадженні системи дистанційного навчання

Університет банківської справи нагороджено дипломом та золотою медаллю у номінації «Інновації в упровадженні в освітню практику системи дистанційного навчання» на VIII Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», що відбулася 16-18 березня в Київському палаці дітей та юнацтва.

Стратегія Університету з розвитку системи дистанційного навчання студентів і аспірантів, працівників фінансово-кредитних установ, що підвищують кваліфікацію, безперервно модернізується шляхом врахування світових і вітчизняних трендів на ринку e-learning.

Система дистанційного навчання вишу включає п’ять серверів інститутів, на яких використовуються однотипні системи управління дистанційним навчанням – LMS Moodle різних версій. Черкаський навчально-науковий інститут Університету, крім того, використовує LMS «Прометей».

Зокрема, в Інституті банківських технологій та бізнесу Університету розробляються дистанційні курси для студентів і аспірантів з розміщенням електронних навчальних ресурсів у хмарному сервісі MoodleCloud.

Інтегрований дистанційний курс «Інноваційні технології (тренінги)» з використанням платформи Simformer Business Simulation було запроваджено у Харківському інституті у 2016 році під керівництвом доцента Володимира Сословського.

За інформацією прес-служби Університету банківської справи

—————

Назад