Англомовний вебінар лідерів учнівського самоврядування

26.02.2016 22:35

Англомовний вебінар лідерів учнівського самоврядування

24 лютого 2016 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, в рамках Року англійської мови в Україні, лідери обласної ради дітей Чернівецької області провели англомовний вебінар «Партнерство та міжнародні відносини в діяльності учнівського самоврядування».

У роботі вебінару взяли участь понад 200 лідерів учнівського самоврядування області.

У студії учасниками були лідери гімназії №7 (Софія Петрюк, Катерина Сєргєєва, Тарас Петрюк, Наталія Тюх, Аліса Савіцька та Олена Гакман); гімназії №4 (Аміна Філіпчук, Діана Осадчук); Чернівецької СШ ОРТ №41 (Давид Житар, Максим Куриш); Чернівецького багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей (Каріна Мінтенко, Дмитро Мартинюк); представник обласної організації «Буковинські гайди» Римма Бучок. Модератором вебінару була Софія Петрюк, учениця 10-го класу гімназії №7 м.Чернівці.

Порядок денний вебінару передбачав обмін досвідом з питань партнерства та міжнародних відносин між районними/міськими радами учнівського самоврядування та проведення обласного флешмобу «Наближаємо мир!».

У ході виступів лідери англійською мовою розповідали про захоплюючі міжнародні проекти, міжнародні конкурси, партнерську діяльність, співпрацю з волонтерами Корпусу Миру США в Україні, поїздки до Польщі, Румунії, участь у міжнародних таборах тощо. Всі виступи будуть опубліковані на шпальтах інформаційно-методичної газети «Освіта Буковини». 

За інформацією МОНУ

—————

Назад